Fin vecka

Veckan som gått har varit bra på många sätt. Jag har fått träffa alla mina bästa kompisar! I måndags förra veckan var vi på korvarunda med Wallander och Beck. Det blev Casinogrillen såklart. Samma goda korv som alltid och lika trevligt sällskap som vanligt också! Tvåbeningarna nostalgipratade om Bastudden och sommaren och ojade sig över höstens intåg.
 
I tisdags åkte vi till fina Revinge tillsammans med Voffsan som hämtades på vägen. Vid färristen väntade Helene & Lykke och det blev spår till alla fyrbeningar. Jag fick ett roligt och lagom långt spår av Helene och snäll som hon är fixade hon även ett spår till Voffsan. Matte trampade ut till Lykke och även om det verkade ha varit många andra och trampat där när Lykke skulle spåra så verkade det ändå som att det var en bra uppvärmning inför helgens spårtävling där de blev uppflyttade till högre klass! Stort grattis!!!
 
Två promenader med Elliot har vi också hunnit med, i Bokskogen under veckan och här hemmavid igår efter att Matte hade jobbat. I bokskogen var det invasion av skolbarn på utflykt. Matte och Ann suckade och tycker att vi har otur, det är alltid en massa andra ute och knatar när vi kommer dit. Här hemmavid igår var det rätt lugnt. Ja, helgen överlag blev ju rätt stillsam i och med att Matte jobbade natt. Hon var lite nervös nästan för hela hennes jobb har flyttat så det var ett helt nytt ställe hon skulle hålla ordning på men det gick visst bra ändå.
 
Matte, jag, Voffsan och Gunilla (Voffsans Matte) åker till Veberöds BK en gång i veckan och tränar. Att det blir Veberöd är för att Voffs bor nära där. Så småningom kan vi nog åka till Lomma också där jag och Matte egentligen hör hemma! Jag gillar ju inte riktigt att jag och Voffsan ska dela på Matte när vi tränar men jag får allt bita ihop och låna ut henne lite. Voffsan behöver aktiveras och hon är trött när vi har varit på klubben så det är ju för en god sak....
 
Trött Voffsa!
 
Vi har hängt lite hos Voffsan också och jag tycker det är kul att knata runt i hennes skog och kolla läget.
 
Här står vi vid scoutstugan i Dörrödsskogen!
 
En vecka till har vi med lite braiga arbetstider för Matte, sedan ska vi till Stockholm för Matte ska på kurs. Dagismatte ska också med såklart och se till så att jag har det bra när Matte är på sin kurs. Extra plats på tåget är bokad till mig så att det inte blir så trångt. Vi ska bo hos Pernilla som också bor nära Ellinor och Max men där är lite mer plats hos Pernilla i och med att hon bor själv. Både Matte och jag (och Dagismatte också) är ju hemkära men det ska säkert gå bra ändå.
 
Vädret har varit blandat, en del riktigt fina dagar och ibland regn och rusk. Precis som det brukar i september.
Fina dagar med strålande sol!
 
Det blir mörkt tidigare, det är väl det tristaste. Men brasan är tänd i vardagsrummet och det gäller att njuta när man kan!
 
Trampdynorna får vila!
 
Nu är det biabädden som gäller och sedan sängen!
 
Tass & kram
/Lakkan
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mattes syster

Låter som du haft en bra vecka. Majestätisk bild på Donna Lakrits. Välkomna till Stockholm nästa vecka. Ska bli roligt att ses. Då får ni spana in min nya lägenhet som är mycket större och finare än den gamla. Och det finns många fina rundor att gå i Nacka så det blir nog bra. Som landet i stan. Kramar från oss i stora staden.

2013-09-24 @ 19:46:05
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Åh vilka fina bilder på dig och Voffsan. Kul att du får utforska hennes "ägor" lite oxå :-)
Även denna vecka har varit otroligt fin, hoppas det fortsätter så lite till.
Ses imorrn!

2013-09-28 @ 19:34:55
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Renée

Åh, vad det känns länge sedan jag var här...*fy skäms*. Men, det ser ut som om ni klarar er själva rätt så bra ;-) Oj, oj, oj...vad Lakrits har Sellas blick, det är underbart att kunna se Sella när man tittar på henne. Lite mycket lockar runt öronen kanske...
Vi tackar för grattiset till syster Vicka och det är klart att vi är jätteglada, även om det tog lite tid!
Ha en skön höst och hoppas att ni inte jobbar för mycket...en helg i Stockholm gör säkert susen!
kram till er båda!

2013-10-02 @ 17:23:37
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Lakrits

Öronen blev snaggade förra helgen Kennelmamma. Det är inget jag är särskilt glad för... men Matte påstår att öronen måste hållas efter om mitt svampöra ska bli helt bra. Bah! Jag avskyr pälsvård. Men roligt att jag liknar Mamsen, det blir jag glad för!!!

2013-10-03 @ 21:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0