Mysig långhelg

Vi har haft långhelg! Härligt! Men det innebär full rulle och såhär söndag kväll är vi båda ganska möra! Det har varit sköna promenader, friskvårdssim tillsammans med Walle, bad och spring med Elliot och idag spår och hemmadag med Matte och Voffsan. Det blir intensivt när Voffs är med men jag tycker om henne ändå! Kniper det så försvarar jag faktiskt till och med henne fastän hon biter mig i benen allt som oftast och skäller mig i öronen.
 
Tiden går ju otroligt fort. Förra helgen jobbade Matte, helgen innan var det påsk och hon var faktiskt ledig för första gången sedan hon började jobba och det är ju ett antal år sedan nu! Vi hade ju lite lösa planer på att åka till Stockholm men vi behövde vara hemma och vila oss så det blev inställt. Det är så mycket folk ute och far då också, bäst att undvika trafiken då. Men Stockholmsflocken kommer ner istället sista helgen den här månaden. Matte ska sätta spisskydd och lådstoppar. Hur det ska gå med min vattenskål vet jag inte riktigt. Kanske bäst jag dricker utomhus den helgen för annars kan det bli onödigt blött på golvet när lille Max härjar rundor.
 
Det har varit dåligt med fotandet på sistone trots att det är så fint ute. Matte skyller inte på något, hon har bara varit allmänt förslöad säger hon. Men här kommer en bild på bästa buskompisen Elliot. Den togs för ett par veckor sedan och vi har hunnit med ett par badturer sedan dess men han blev fin tycker jag! 
 
 

Och här kommer jag fräsande upp ur Tvedörasjön för två veckor sedan när vi preimärbadade där!
 
 
Det var allt för nu! Mot sängen!
 
Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Lykke

Du har det härligt du Lakkan, med egen skog och egna badsjöar och härligt gyttjiga diken att svalka sig i. Ett paradis för en flatte-fnatte.
Vi måste ses snart igen ---- jag är badsugen :)
Tass&Kram
LoH

2014-05-07 @ 10:54:40
Postat av: Elliot

Ja egenkär som jag är så måste jag hålla med om att jag OCH du blev jättegulliga på bilderna ....som vanligt hihi :)

2014-05-12 @ 14:27:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0