Snart jul

Jag har haft skrivkramp. Det är sant. Satt och läste om allt Lakkan och Matte hade gjort och om hur hemskt det var när hon blev sjuk och så tappade jag bort skrivsuget. Det blev för tungt. Men nu tassar jag försiktigt in här igen efter vissa påtryckningar. 

Det lackar mot jul. Hösten har gått fort men det är mörkt och det är svårt att hinna vara ute när det är ljust. Men ibland går det! Här är gruppfoto på mig, Voffsan och Elliot. Det var mycket svårt att sitta stilla så länge men det gick! 


Ja, sen har Matte haft fest för sina kollegor för att fira att hon blev färdig specialistläkare (svårt ord!) innan i höst. Det var en himla massa fixande och jag passade på att roa mig med en låda som cateringmaten låg i. Första (och hittills enda) snön hade kommit också vilket var väldigt spännande! 

Full fräs

Hoppsan, jag halkade

Vilostund

Nya tag! 

Ibland är vi i Dörröd hos Voffsan med Matte Gunilla. Där finns en fin och stor soffa som jag gillar! 



Det har hunnit bli december och då är det tydligen så att man får adventskalender! Matte gjorde så här fint till mig och mina bästa kompisar. En himla massa pysslande var det och jag var tvungen att provsmaka en del. 

Min Benkalendet!

Jag hade lite svårt i början med att ta upp paketen men nu går det som en dans! Riktigt riktigt roligt att riva sönder paket!!!

Jag, ett av mina paket och en strumpa som jag lånat av Matte (jag älskar hennes strumpor). 

Förra veckan var vi i Malmö och träffade en av Mattes kollegor. Vi fick vänta på henne en stund. Stökigt i stan tyckte vi båda fast jag tror nästan Matte var mest brydd och längtade hem hem hem till skogen! 

Stadshund? Nä...

Förresten så kommer det att bli väldigt sällan vi är i Malmö framöver men bilen kommer att gå desto oftare till Höllviken där Walle & GW nu bor med sin Husse och Matte. Dom har flyttat till hus med finfin tomt. Jättemysigt har dom det. Bilder kommer så småningom men vi glömde fota idag när vi var där och promenixade och sen busade jag och GW. Walle är också fin fast han tycker vi andra är rätt tramsiga och han vill mest prata med min Matte. Walle tycker så mycket om henne fast mest tyckte han om min föregångare Lakkan! Stackars Walle blev så ensam när hon försvann. Elliot blev också ensam. Matte med. Så hemskt. 

Jag går på dagis ibland när Matte jobbar. Där är kul med en massa kompisar. Sen är jag hos Mattes föräldrar ibland. Där är mysigt och lugnt. Sen ibland när Matte jobbar på helgen är jag hos Voffsans i Dörröd. Där är också jättebra. Så jag har långa bra ställen att vara på förutom hemma. Lite lyxigt. Fast hemma är bäst och soffan är skönast! 

Natti-natti
/Luna 


Kommentarer
Postat av: Lykke och Helene

Kul att du hittat till tangentbordet igen :)
Här öppnas också paket varje dag, men jag har inte riktigt fått kläm på hur, så jag tar lite hjälp av matte!
Tass och Kram
Lykke

2015-12-14 @ 12:06:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0