Så tomt

Det är så tomt vid mina fötter. I mitt liv. Sover på soffa för jag klarar inte av sängen ännu, där vi sov tillsammans. 

Älskade vän, hoppas du inte känner hur jag saknar dig för i så fall är du ju också ensam. Det vore det värsta. Men jag tror inte du känner så. Du finns inte längre på det sättet. Det är också det som är så hemskt. 

Hur jag än vänder på allt så är du borta och jag får dig aldrig tillbaka. Inte hur jag än gör. Liksom jag inte kunde göra dig frisk. 

Din päls, din värme, din stora mjuka fina kropp och ditt vackra huvud. Ser dig framför mig när jag blundar. Vill bara till dig men det går inte heller. Det är så svårt utan dig. 

Kommentarer
Postat av: Matte

Älskar dig. Antingen är allt bara slut eller så är du en del av naturens själ nu, en del av vinden, skogen, fälten och vattnet. Kanske ser jag dig i ett vattenblänk någon gång igen. Eller känner dina andetag i vinden.
Saknar dig så ❤️

2015-01-19 @ 06:26:08
Postat av: Elliot&Ann

vi åkte förbi Yddingesjön idag...sorgen sköljde över oss och la sig som en stor våt filt...
Vet inte ifall jag och Elliot någonsin kommer att åka dit,där till bryggan vid scoutstuga någon mer gång...

Svar: Vi ska gå dit tillsammans någon gång. Fast det får ta sin tid. Kanske lång tid. Jag har lättare för att vara ute än inne, känner att hon är med. Hör henne skälla, ser henne svansa iväg. Det är fruktansvärt sorgligt ändå just för att hon är borta och det aldrig blir så mer men det känns ändå fint att tänka på henne så. Ja det sköljer verkligen över en i vågor.
Lakrits

2015-01-19 @ 18:22:37
Postat av: Helene & Wallander

<3 <3 <3

2015-01-24 @ 22:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0