Svårt med ljuspunkter

Ja det är lite svårt att hitta några ljuspunkter i tillvaron. Det skulle möjligen vara ett inställt möte idag pga att en person hade sagt upp sig som resulterade i att jag hann ut och springa en runda. Voffsan följde med men hon gillar verkligen inte att springa. Hon tycker det är tråkigt att inte kunna stanna och lukta, gräva och andra ur hennes perspektiv helt väsentliga saker. Så vi blir inga springpartners, har försökt ett antal gånger nu.  Men vi är kompisar ändå såklart. 
 
Jag tycker det är jobbigt att vara hemma. Funderar på att skaffa minigrisar och inreda gäststugan till dem. Men antagligen är det en helt vrickad idé. Minigrisar är söta men det är ju faktiskt kanske inte riktigt min grej. 
 
En mer vettig idé vore antagligen att skaffa en ny livskamrat. Det känns svekfullt mot dig Lakkan men jag vet samtidigt att du inte hade velat att jag var ensam och ledsen. Har tänkt att till sommaren kanske. En svart liten tjej borde det väl kunna bli någonstans till mig men det är lätt att misströsta för det verkar som att många löp är försenade, många står i kö pga att tikar gick tomma i höstas etc etc. Jobbet krånglar om ledighet. Vardagen saknar någon slags övergripande mening överhuvudtaget. Våren är mest ett elände, då kommer ogräset att börja växa och jag orkar inte göra något åt det. Och jag är en riktig glädjedödare i största allmänhet. 
 
Ikväll ska Voffsan till allergispecialist igen. Baden har väl inte haft någon direkt överväldigande effekt. Vi får se vad nästa steg blir. Ny medicin kanske. 
 
Nä, lite mer jobb innan veterinärbesök får det väl bli. Jobba, träna, äta, sova, jobba, träna, äta, sova. Och så umgås en del med vänner. Inte att förringa alls. Men Lakkan är inte med. Det är det som är hela felet. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene och Lykke

Vi tror det är en bättre idé med en flattevalp än några minigrisar :)Håller tummarna att det flyttar in en liten söting till sommaren.
Kram
LoH

2015-03-11 @ 11:52:12
Postat av: Mattes syster

Jag med! En liten svart sötnos som man bara inte kan låta bli att tycka om, skratta åt och som får en att le så livsandarna vaknar. Jag är helt övertygad om att Lakrits inte vill att du ska gå runt och vara ledsen resten av livet. Hon vill att du ska må bra, tänka på henne och de goda minnen som finns men också hitta en bra väg vidare i tillvaron! Och hon kommer att vaka över er båda!

Kram kära syster!

2015-03-11 @ 18:22:13
Postat av: Helene, Wallander & GW Persson

Det kommer att dyka upp fler ljuspunkter i ditt liv igen.
Hoppas så klart också på du ska få höra fyra tassar tassa omkring igen snart som kan sprida ny glädje i ditt liv.
Säger som Pernilla, Lakrits vill att du ska gå vidare och vara glad igen även om tyvärr inte med Lakkan vid din sida.

Tack för i fredags. Walle hälsar att trots gott om påfyllning i magen hans så håller han sin matchvikt på 31.8 kg, så han säger att han ska buffa ytterligare lite mera nästa gång vi ses :-)

2015-03-15 @ 23:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0