Maj

Lakkan, idag är det förste maj. Jag ska jobba snart. Försökt göra lite i trädgården men det började regna och jag hade ändå ingen vidare lust. Det är så tråkigt utan dig. Jag saknar dig så. 

Lakkan jag måste skaffa en ny kompis om livet ska bli roligt igen. Jag hoppas du skulle tyckt det var okej. Jag vill inte vara ensam. Det ville du inte heller. Du hatade det. I slutet av juli kanske det kommer en liten valp hit. Jag står inte ut längre. Inte en vinter till själv. 

Det mesta av vad vi planterade i Dogland för ett år sedan kommer upp. Tänk att vi gjorde det du och jag. Allt var som vanligt. Nu är jag själv. Jag minns inte en vår utan dig. Det är som att det som fanns innan dig inte räknas. Jag minns inte mycket av det i alla fall. 

Det är vackert i skogen. Voffsan och jag går våra rundor. Du finns alltid med oss.  För alltid. 


Vitsipporna blommar. Till och med på en gammal trädstam. 

Tiden bara går. Det är tur på sitt sätt men det är konstigt ändå. Det blir bara längre och längre sedan jag höll om dig. Min älskade. 



Kommentarer
Postat av: Elliot

Det är länge sen med mycket....när vi lekte "glo-leken"som jag alltid förlorade....länge sen vi badade och hade kul...länge sen vi sprang ikapp som galningar.Nu springer jag mest själv....ibland får jag låna Voffsan.Då är jag lite glad igen...men aldrig som med dej.Min Lakki...

2015-05-02 @ 20:17:00
Postat av: Helene, Wallander & GW Persson

Ja ingenting är riktig längre som förut, men vi vill alla att du ska bli lite gladare igen matte Marie och en liten fyrbent kamrat kommer hjälpa dig att se allt lite ljusare. Lakrits kommer hålla full koll på er båda och se till så att stumpan tar över ansvaret på Solgläntan & Lakritsskogen.

2015-05-06 @ 23:14:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0